Hoş geldiniz! Doğanın en tatlı hediyelerinden biri olan bal kategorimizde, kaliteli ve doğal bal çeşitlerini bulabilirsiniz. Arıların özenle ürettiği, sağlığınıza fayda sağlayan ballarımızı keşfedin.
Çiçek balı, çeşitli çiçeklerin nektarından elde edilen, hafif ve tatlı bir lezzete sahip doğal bir baldır. Farklı çiçek türlerinden gelen çiçek ballarımızı inceleyerek damak zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz.
Akasya balı, hafif ve şeffaf yapısıyla bilinen özel bir bal türüdür. Akasya ağaçlarının çiçeklerinden üretilen bu bal, benzersiz tadıyla ön plana çıkar.
Funda balı, dağlarda yetişen funda çiçeklerinin özünden elde edilen, yoğun ve lezzetli bir bal çeşididir. Funda balının sağlık üzerindeki olumlu etkilerini keşfedin.
Kestane balı, kestane ağaçlarının çiçeklerinden üretilen koyu renkli ve yoğun bir baldır. Güçlü aroması ve besleyici özellikleri ile bilinen kestane balını denemek için buraya tıklayın.
Bal ve reçel çeşitlerinin hepsi geleneksel yöntem ile üretiyoruz. İçinde sadece hasat zamanında toplanan ve çürük çarığı olmayan meyveler vardır. Reçel üretilirken içine pancardan üretilme kristal toz şekeri ve limon tuzu vardır. Koruyucu içermediği için açtıktan sonra buzdolabına koymalısınız. Fındık ile balı karıştırın ve tüketin.
Bal çeşitlerimiz ise çoğu Şarköy (Ganos dağları) ve Trakya' dan (Istıranca dağları), özel ballarımız ise coğrafi işaretli yerlerden gelmektedir. Hepsinin gıda analizleri mevcuttur.
Bal ve reçel çeşitleri en doğal haliyle ve en uygun fiyatlar ile sizlere ulaşıyor. Bal ve reçel çeşitleri hepsi Tarım ve Gıda Bakanlığı' nın analizlere gönderilmektedir.
Büyük enerji kaynaklarıdır. Beyin için en gerekli vücüttaki ürün şekerdir. Beynimiz vücüttaki enerjinin yüzde 20 sini tüketir.
Kendiniz ve sevdikleriniz neden katkı ve koruyucu içeren gıdalar yesin ki ? Gıdalar doğası gereği bozulmaya meyillidirler. Günümüz gıda endüstrisi koruyucularla ürünlerin ömrünü uzatmaktadır. Bizim mottomuz yüz sene önceki gıdaları üretmek ve satmaktır. Reçellerimiz de bunun örneğidir. Açtıktan sonra buzdolabında saklamanız gerekir. Yoksa üstü küflenebilir.
Bilirsiniz ki, bal sektöründe bir çok hile ve hurda vardır. Bala glikoz şurubu eklemelerden tutun da, arıya balı artsın diye şekerli su vermeye kadar yöntemler çıkmıştır. Biz üreticisinden aldığımız balları Gıda bakanlığından onaylı laboratuvarlarda analiz ettiriyoruz ve analiz sonuçlarına göre satışa sunuyoruz. Böylece hiç bir ürünümüzde gözümüz arkada kalmıyor.
Firmalar ucuz reçel yapmak için meyve ve sebze halinden en şekli bozuk, ezilmiş, çürümeye başlamış ürünleri alırlar. Bazıları ise reçel olmaya müsait ama tadı tuzu olmayan yabancı meyve çeşitleri ile reçel yapıyor. Biz en iyisini en uygun fiyata sunmak için, kendi evinize aldığınız kalitede, kokuda ve aromada en iyi meyvelerden sizin evde yapacağınız titizlikte, sizden daha ucuza yapıyoruz. Yani reçellerimizi bir tatsanız zaten evde yapmaya uğraşmazsınız. Bu konuda o kadar da iddialıyız yani.