Kendi imalathanemizde, kendi kontrolümüzde "soğuk sıkım zeytinyağı" prensibine uyarak, 25 dereceyi geçmeyecek şekilde işliyoruz. Daha makbul olan yağlık yeşil çeşitlerini kullanıyoruz. Hasat edildikten sonra hemen zeytinyağı sıkıldığı için tadı ve kokusu daha kaliteli bir yağ elde edebiliyoruz. Soğuk zeytinyağlılar ve salatalar ile tüketmeniz tavsiye edilir. Soğuk sıkım zeytinyağı imalattan sonra paslanmaz gıda çeliği tanklarda üstünde azot örtüsü örtülerek, hava ile teması kesilip muhafaza edilir. Birim fiyatı : bir litrelik ambalajda 390₺/litre, beş litrelik tenekede 380₺/litre. Zeytinlerin hasadı normalde Ekim sonu gibi başlarken, Eylül başında Şarköy'de yetişen yağlık cins zeytinlerin hasadına başlıyoruz.
Ambalajı açılmadığı takdirde 2 yıl ömrü vardır. Ürünü size Aras kargo güvencesiyle gönderiyoruz. Ürün çift oluklu mukavvadan yapılmış en dayanıklı koli ile gönderilmektedir. Ayrıca kargoda olur da bir şey olur diye kargo garantisi veriyoruz. Satın aldığınız ürüne hasar gelirse yenisini gönderiyoruz. Filtresiz zeytinyağı da var, bakabilirsiniz.
Toplanan zeytinler yıkandıktan sonra kırılır ve ezilirler. Bu çıkan hamur 27 dereceyi geçmeyecek şekilde yoğurulur. Hamur yoğruldukça zeytinyağı hamurdan ayrılır. Sıcaklık düşük olduğu için tadı ve besin değerleri korunur. Zeytinyağı tüketimi günümüzde artıyor. Bunun nedeni yağlar içinde en sağlıklı olmasıdır. Kalp ve damar sağlığımız için çok faydalıdır. Ayrıca beyin hücrelerini ve bağışıklık sistemi hücrelerini içerdiği doymamış yağ asitleri ile yeniler.