İmal ettiğimiz bu ürüne herhangi bir katkı eklemiyoruz. Ayçiçek yağı, pancar şekeri ve yağsız süttozu kullanıyoruz. Yüksek miktarda badem kullanıyoruz ki lezzeti fazla oluyor. %55 oranında badem içerir ve aynı zamanda badem parçacıkları da vardır. Kaliteli yağsız süttozu ve kaliteli pancar şekeri tadına katkıda bulunur. Ayrıca süt reçelini de deneyin o da harika! Fındık kreması da şahanedir!
Edirne'deki meşhur badem ezmesi kabuğu soyulmuş bademden yapılıyor. Bizdekine göre kıvamı irmik helvası gibi.
Daha fazla badem kullanılıyor ama bu sizi yanıltmasın. Müşterilerimize tattırdığımızda herkes bizim ürünün daha farklı olduğunu ve aynı kefede değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi.
Bizim ürün daha sürülebilir ve kullanım alanı daha fazla. Zaten bilen bilir, pandemiden önce badem kreması migros olarak satılıyordu.
Türkiye' deki herkes migrostan badem kreması olarak satın alabiliyordu.